Ünnepek és ajándékok

Szeret Ön ünnepelni? És tud is?

Gyakran hallok fanyalogni cégvezetőket és magánembereket, amikor az ünnepek megszervezéséről és az ajándékok kitalálásáról és beszerzéséről tanakodnak. Ám egyszeriben ellágyulnak a vonásaik, amikor arról kérdezem őket, szeretnek-e ajándékot kapni? 

Ajándékozási és ünneplési szokásaink és kultúránk ugyanúgy jellemzik cégünket, mint minden egyéb más kommunikációnk.

Nézzük csak, mit is üzen rólunk az, ahogy készülünk a Karácsonyra, milyen képeslapot küldünk és ajándékot adunk partnereinknek!

– Ha saját, egyedi tervezésű képeslapot küld partnereinek, ezzel jelzi, hogy Ön figyel arra, hogy különleges legyen és kiemelkedjen az ünnepek megélésében is,

Ajándékának mindig legyen üzenetértéke is. Ezzel jelzi, hogy odafigyel partnerére, és konkrét szándék – gondolat áll az ajándék kiválasztása mögött. Ezt elérheti egy rövid szöveges üzenettel, melyet az ajándék mellé csomagol, vagy személyes átadásnál a kísérő szöveggel. (Pl. egy fürdőszobai relaxáló csomag mellé betett üzenet: “Jól megérdemelt pihentető percek egy fárasztó,sikeres nap végén.” – egy sablonosabb ajándékot is személyessé tud tenni.) 

A csomagolás a külcsín, vagyis a bevezető érzés megteremtője. Egy elegáns, barátságos, kedves csomagolás figyelmességünket tükrözi. Nem helyettesíti ezt az emblémázott táska. 

– Ha ajándékok helyett jótékonyságra költjük a pénzt, akkor azt is egy szépen megtervezett és megfogalmazott levélben, egy szép képeslapon, esetleg egy apró ajándék kíséretében jelezzük partnereinknek. Ilyenkor érdemes később is tudatni partnereinkkel, milyen eredménye lett jótékonysági akciónknak.

Ha még nem döntötte el, mit ajándékozzon Karácsonyra partnereinek, nézze meg ünnepi ajánlatunkat!l

Egyedi üdvözlőlapot szeretne? Élményt ajándékozna? Kérjen tőlünk ajánlatot!