Miért jó a cégstylist

A stílus maga az ember, a cég maga a stílus.

Ön tudja, milyennek látják Önt partnerei? Milyennek érzékelik az Ön cégét, termékeit, szolgáltatását? Ha végiggondolja, Ön milyennek lát, minősít, érzékel egy céget, egy vállalkozást, akkor egészen biztosan különféle jelzők jutnak eszébe –megbízható, barátságtalan, naprakész, vagány – vagyis az a stílus, amit a cég anyagai és munkatársai közvetítenek Önnek, tehát az a stílus, amit Ön megtapasztal.

Pontosan ez a folyamat játszódik le akkor is, mikor valaki ránéz az Ön cége bemutatkozó anyagára, átveszi egyik munkatársa névjegyét, vagy leül tárgyalni irodájában. Tudjuk, az első benyomás nem ismételhető, ám ugyanolyan fontos a második, harmadik, sokadik. Éppen ezért nem mindegy, hogyan és mit mutat magáról. Hiszen hiába tartja különlegesnek önmagát és cégét, ha az, amit mutat magából, mást sugall.

A Cégstylist szolgáltatás olyan értékes, sikeresen működő rendszert hoz létre, melyek elemei összhangban vannak egymással, a cég értékrendjével, filozófiájával és küldetésével, valamint összehangolja a cég egyes területeinek és az általuk képviselt üzenetek stílusát.

A Cégstylist olyan, mint a négylevelű lóhere, összhangba hozza a vállalkozás marketingkommunikációs, PR, arculati és személyes kommunikációs stílusát, ezzel egyszerre teremtve meg a szerencsés harmónia és a hitelesség érzetét.

Ha szeretné vállalkozása kommunikációját még sikeresebbé tenni, keressen minket!